Talentenconcert

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/03/2017
15:30 - 17:00

Locatie
Medisch Centrum Leeuwarden

Categorieën


Het Bonifatius Cultuurfonds van het MCL organiseert een ‘talentenconcert’. Iedereen is van harte welkom.  De toegang is gratis. Het programma duurt een kleine anderhalf uur; met koffie en thee in de pauze.

Voor u treden drie jonge talenten op uit Leeuwarden en omstreken van docenten Take Beukema en Saskia Zoet, beiden piano docent.  Daarnaast wordt er werk ten behore gebracht door de broers Van der Boom, die hoorn en piano spelen.

Er worden werken ten gehore gebracht van Mozart tot Schubert en van Allevi tot Lecuona.

Eén van de talentvolle leerlingen heeft een eigen compositie geschreven. Het betreft een zeer gevarieerd programma.

Libor van der Boom

Het Bonifatius Cultuurfonds is opgericht om het verblijf van de patiënten in het MCL aangenamer te maken. Hierbij vormt de organisatie van concerten een belangrijk aspect. Muziek beluisteren of kijken naar iets moois biedt troost en kan een heilzame werking hebben op onze patiënten.

Sinds enkele jaren organiseert het Bonifatius Cultuurfonds concerten in eigen beheer.

Leon van der Boom

Tijdens dit concert kunt u  optredens verwachten van: Thomas Huijser (piano), Daniëlle Scheepens (piano), Nieske Meindersma (piano), Libor van der Boom (hoorn) en Leon van der Boom (piano).

U bent van harte welkom!

Entree:  gratis (gevraagd wordt om een vrijwillige bijdrage aan het Bonifatius Cultuurfonds zodat wij meer kunnen organiseren binnen het MCL)